Welkom op de website van

Natuurbeschermingsvereniging 'IJhorst-Staphorst e.o.

Natuurbeschermingsvereniging 'IJhorst-Staphorst e.o. ( nbvijs) is sinds 1957 actief bezig de natuur te beschermen in de regio Staphorst-IJhorst. Door de diversiteit aan biotopen in dit gebied , komen er veel verschillende planten-, vogel- en vlindersoorten voor.
De ruim 800 leden zetten zich in voor het behoud en waar mogelijk verbetering van de natuur in de breedste zin van het woord.

Wilt u lid worden? U kunt via onderstaande link het aanmeldingsformulier downloaden:

Lidmaatschap aanmeldformulier.pdf

Het laatste nieuws:

Stem op Natuurbeschermingsvereniging "IJhorst-Staphorst e.o.”

De Rabo Coöperatieweken zijn van start gegaan en van 1 t/m 15 november kunt u uw stemmen uitbrengen.

Iedereen die lid is van de Rabobank Meppel/Staphorst/ Steenwijkerland ontvangt 5 stemmen. Per project mogen maximaal 2 stemmen worden uitgebracht, dus er moet sowieso op 3 verschillende projecten worden gestemd.

Waarom is het belangrijk om op onze vereniging te stemmen ?

Met uw stemmen organiseren wij op 2e Pinksterdag 2019 weer een NatuurBeleefdag. Aansluitend op de jaarlijkse fietstocht organiseren we een dag waar de hele familie een fijne gezellige dag in de natuur kan doorbrengen. Natuurlijk is er ook bijpassende muziek. Van 1 t/m 15 november kunt u uw stem uitbrengen op de Natuurbeschermingsvereniging "IJhorst-Staphorst e.o.” en u kunt zelf ook volop meegenieten op 10 juni 2019 op onze NatuurBeleefdag.

Meer info op www.rabobank.nl/mss.

Kraanvogelexcursie

Klik hier voor de nieuwsberichten.

Jubileumboek ´Van heidezuiveraar tot vogelaar´in de aanbieding.
Per stuk € 10,--

Klik hier voor het bestelformulier.